Bekijk de uitzending van Gevoel voor Tumor terug

Zo 16 december 2018 | 21:10 Gevoel voor Tumor

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Gevoel voor Tumor gemist? Bekijk hier naar Gevoel voor Tumor gemist.

Gevoel voor Tumor

Datum
Zo 16 december 2018
Tijd
21:10 tot 22:10
Zender
NPO 3
Genre
Tragikomische serie
Jaar
2018
Acteurs
Maarten Nulens, Marthe Schneider, Dirk Van Dijck, Els Dottermans, Vic De Wachter
Twitter hashtag
#gevoelvoortumor
Deel-url
gids.tv/21473420

Vanavond start de nieuwe achtdelige Belgische dramaserie Gevoel voor tumor. De afleveringen zijn elke zondag om 21:10 uur te zien op NPO 3.

Het leven van Tristan Devriendt, een 25-jarige student geneeskunde, wordt helemaal overhoop gehaald: hij krijgt plotseling kanker en wordt zo zelf patiënt.
Ambitieuze dromen worden abrupt onderbroken en maken plaats voor een strijd op leven en dood. Tristan, zijn familie en vrienden komen in een verwarrende mix van emoties terecht met humor en liefde als onverwacht neveneffect.

Tristan Devriendt heeft de voorbije zes jaar zijn studies geneeskunde pragmatisch opgesplitst in theorie aan de toog en de praktijk anatomie onder de lakens. Maar nu is de speeltijd gedaan. Tegenwoordig klopt hij lange dagen tijdens zijn stage op de dienst neurochirurgie.

Tristan heeft maar één doel: een van de slechts twee beschikbare plaatsen als assistent-neurochirurgie veroveren. Tristan zet alles op alles. Zijn ster lijkt te rijzen wanneer hij tijdens een operatie positief opvalt in het bijzijn van de briljante topchirurg Mercier. Tot er diezelfde dag bij hem kanker wordt ontdekt.

Gevoel voor Tumor op tv

Liefde kanker operatie student tumor serie dramaserie humor patiënt studies wachter tristan emoties geneeskunde marthe stage start dood dirk dijck positief familie dienst ster seizoen aflevering 1 praktijk maarten.