Bekijk de uitzending van Geub terug

Di 3 september 2019 | 21:25 Geub

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Geub gemist? Bekijk hier naar Geub gemist.

Geub

Datum
Di 3 september 2019
Tijd
21:25 tot 21:55
Zender
Eén
Genre
Komische serie
Jaar
2019
Regisseur
Mathias de Neve
Acteurs
Philippe Geubels, Jonas Geirnaert, Derek de Lint, Joris Hessels, Flor Decleir
Twitter hashtag
#geub
Deel-url
gids.tv/22845478

Vanaf vanavond is de komische serie Geub acht dinsdagen om 21:25 uur te zien op België Eén. Bekijk op welk kanaal België Eén bij jouw tv-aanbieder te vinden is op gids.tv/3715/welk-kanaal-belgie-1.

Liefdesverdriet
Philippe Geubels speelt zichzelf in deze fictieserie over de carrière van de Vlaamse komiek Philippe Geubels. Die raakt in een dip als hij wordt overmand door liefdesverdriet. Zijn dierbaren geven hem advies, maar het valt niet mee zijn leven weer op de rails te krijgen.

Gebroken
Nadat zijn vrouw hem verlaat voor een pensioengerechtigde Nederlander, blijft Philippe Geubels gebroken achter. Ook Tom Boonen blijft gebroken achter nadat hij sterft in een parachuteongeval waar Philippe getuige van is.

Begrafenis
Johnny Braeckman, de manager van Philippe, ziet dit drama als een uitgelezen kans om de sputterende carrière van zijn poulain een hoognodige boost te geven en regelt voor hem een plek als 'headliner' op de begrafenis van Tom Boonen.

Date
Philippes eerste date sinds de breuk verloopt allesbehalve vlekkeloos, de begrafenis van wijlen de Bom van Balen evenmin.

Geub op tv

.