Bekijk de uitzending van Gepest van 9 tot 5 terug

Vr 19 april 2019 | 21:35 Gepest van 9 tot 5

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Gepest van 9 tot 5 gemist? Bekijk hier naar Gepest van 9 tot 5 gemist.

Gepest van 9 tot 5

Datum
Vr 19 april 2019
Tijd
21:35 tot 22:25
Zender
NPO 1
Genre
Magazine
Jaar
2019
Presentatie
Bert van Leeuwen
Deel-url
gids.tv/22114356

In het eenmalige tv-programma Gepest van 9 tot 5 proberen slachtoffers van pesten op de werkvloer de situatie achter zich te laten door de problemen op te lossen.

Daarvoor schakelen ze de hulp in van presentator Bert van Leeuwen. De mensen zijn ten einde raad: ze hebben alles geprobeerd om het pestgedrag aan te kaarten, maar zonder succes.

Het pesten kan bestaan uit allerlei vormen van verbaal, non-verbaal en lichamelijk geweld of het negeren van een collega in allerlei sociale activiteiten. Pesten op de werkvloer is een enorm taboe, terwijl de cijfers er niet om liegen.

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat 1 op de 8 volwassenen in Nederland wordt gepest op de werkvloer en dat meer dan de helft van de Nederlandse bedrijven nog geen anti-pestbeleid heeft.

Gepest van 9 tot 5 op tv

Pesten onderzoek cijfers nederland presentator nederlandse bedrijven taboe tv-programma negeren collega geweld kinderen leeuwen jongeren magazine bert van leeuwen kaarten impact geen van leeuwen.