Bekijk de uitzending van Geboeid - terug naar de plantage terug

Wo 4 december 2019 | 20:25 Geboeid - terug naar de plantage

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Geboeid - terug naar de plantage gemist? Bekijk hier naar Geboeid - terug naar de plantage gemist.

Geboeid - terug naar de plantage

Datum
Wo 4 december 2019
Tijd
20:25 tot 21:20
Zender
NPO 2
Genre
Realityreeks
Jaar
2019
Presentatie
Dwight van de Vijver
Deel-url
gids.tv/23366000

Na de eenmalige uitzending in juli, waarin politieagent Dwight van van de Vijver op zoek ging naar informatie over zijn familie in Suriname, vervolgt hij de komende drie woensdagen de zoektocht naar zijn roots.

Slavernij
Dwars door de binnenlanden van Suriname gaat Dwight samen met drie reisgenoten op expeditie. Wat ontdekken ze in het land van hun voorouders over hun familiegeschiedenis, en welke rol speelt het slavernijverleden daarin?

Voorouders
In de aflevering in juli riep Dwight andere Nederlanders op om uit te zoeken of hun voorouders ook van de plantage 't Vertrouwen komen. Die oproep leverde veel reacties op. Onlangs vertrok Dwight, samen met Ella, Thirza en Joey naar Suriname.

Plantage
Het viertal zette voet op de grond waar vroeger de plantage stond. Een spannende en beladen expeditie, want wat is er nog over van plantage 't Vertrouwen en vinden de vier reizigers wat ze zoeken?

Geboeid - terug naar de plantage op tv

.