Bekijk de uitzending van Fun with Dick and Jane terug

Za 30 maart 2019 | 06:58 Fun with Dick and Jane IMDb: 6.1

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Fun with Dick and Jane gemist? Bekijk hier naar Fun with Dick and Jane gemist.

Fun with Dick and Jane

Fun with Dick and Jane
Datum
Za 30 maart 2019
Tijd
06:58 tot 08:32
Zender
RTL 4
IMDb
6.1
Genre
Misdaadkomedie
Jaar
2005
Regisseur
Dean Parisot
Acteurs
Jim Carrey, Téa Leoni, Richard Jenkins, Alec Baldwin, Angie Harmon
Twitter hashtag
#funwithdickandjane
Deel-url
gids.tv/22005968

Fun with Dick and Jane is een Amerikaanse Misdaadkomedie uit het jaar 2005. Deze productie is geregisseerd door Dean Parisot. De hoofdrollen worden vertolkt door Jim Carrey, Téa Leoni en Alec Baldwin.

Carrièretijger Dick ziet zijn loopbaan als woordvoerder binnen no time tot grote hoogten stijgen, maar hij krijgt het zwaar wanneer de directeur van het bedrijf verwikkeld raakt in een lastige kwestie. Voor het oog van alle camera`s belandt Dick in een ware nachtmerrie: de pers is niet meer te houden en een groot schandaal is een feit. Er is geen redden meer aan. Tot overmaat van ramp is de rust op het thuisfront ook ver te zoeken. Dicks vrouw Jane heeft haar baan opgezegd. Daar zit het stel dan: geen baan, geen inkomen, geen spaarpotje, een hongere mond te voeden van hun zoon en binnen de kortste keren hebben ze torenhoge schulden. Er zit maar een ding op: Dick en Jane moeten het criminele pad bewandelen om hun problemen op te lossen.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/fun-with-dick-and-jane-2005

Fun with Dick and Jane op tv

.
Fun with Dick and Jane - Trailer