Bekijk de uitzending van Freeks wilde wereld terug

Ma 12 november 2018 | 18:15 Freeks wilde wereld

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Freeks wilde wereld gemist? Bekijk hier naar Freeks wilde wereld gemist.

Freeks wilde wereld

Datum
Ma 12 november 2018
Tijd
18:15 tot 18:25
Zender
NPO 3
Genre
Natuurdocumentaire
Jaar
2018
Presentatie
Freek Vonk
Uitzending gemist
Freeks wilde wereld gemist
Deel-url
gids.tv/21277430

In het nieuwe seizoen van Freeks wilde wereld reist Freek Vonk de wereld weer rond. Van Noorwegen naar Mozambique, van Australie naar Suriname. Freek en zijn team trekken weer alles uit de kast om de mooiste dieren te filmen. En dat onder extreme omstandigheden.

Vanuit de lucht, dwars door de rimboe, maar ook diep onder water, gutsend van het zweet in de woenstijn en dik ingepakt tegen de kou in de sneeuw. Freeks wilde wereld is vanaf vanavond elke werkdag om 18:15 uur te zien bij NPO Zapp op NPO 3.

De eerste aflevering gaat over de walvishaai, de allergrootste vis van de wereld. Freek Vonk is aan de westkust van Australië. Hij bekijkt walvishaaien vanuit de lucht en vanaf het water. Vervolgens komt een van z'n dromen uit en zwemt hij een stuk onder water met dit statige dier mee.

Freeks wilde wereld op tv

Dieren sneeuw australië noorwegen zapp freek vonk mozambique walvishaai suriname filmen eerste aflevering special water team seizoen aflevering 1 uit de kast onder water.