Bekijk de uitzending van #forever terug

Ma 19 februari 2018 | 18:05 #forever

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van #forever gemist? Bekijk hier naar #forever gemist.

#forever

Datum
Ma 19 februari 2018
Tijd
18:05 tot 18:20
Zender
NPO 3
Genre
Dramaserie
Jaar
2018
Twitter hashtag
#forever
Officiële Twitter
@ForeverABC
Deel-url
gids.tv/19693665

Sal, Dex, Noa en Bloem zijn vrienden met een zeer uiteenlopende achtergrond en vastberaden forever bij elkaar te blijven. Maar is hun vriendschap opgewassen tegen de snelle veranderingen die hun levens doormaken? In de nieuwe jeugd-dramaserie #forever zijn de levens van de vier vrienden te volgen. In maar liefst zeventig afleveringen wordt de kijker meegenomen in de roerige en herkenbare wereld van deze pubers. Vanaf vanavond is #forever elke schooldag te zien bij op NPO Zapp.

De vier vrienden groeien op in dezelfde buurt. Dex (14) is de jongen uit de flat die constant overhoop ligt met zichzelf en met zijn stiefvader. Bloem (15) is de ruimdenkende dochter uit het ogenschijnlijk ideale gezin. Sal (15) leeft in een haat-liefde-verhouding met zijn Marokkaanse roots en Noa (15) heeft te dealen met een moeder die meer oog lijkt te hebben voor de wereldproblematiek, dan voor haar dochter.

Samen maken ze van alles mee en zijn ze er voor elkaar in goede en in slechte tijden. Hun vriendschap is van onschatbare waarde, maar is het inderdaad forever?

#forever op tv

Inbraak zapp bloem slapen vriendschap gezin groeien dochter lief pubers dramaserie schooldag stiefvader kijker flat moeder ouders waarde seizoen aflevering 1.