Bekijk de uitzending van Floortje naar het einde van de Wereld terug

Za 15 juni 2019 | 20:30 Floortje naar het einde van de Wereld

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Floortje naar het einde van de Wereld gemist? Bekijk hier naar Floortje naar het einde van de Wereld gemist.

Floortje naar het einde van de Wereld

Datum
Za 15 juni 2019
Tijd
20:30 tot 21:20
Zender
NPO 1
Genre
Reisdocumentaire
Jaar
2017
Presentatie
Floortje Dessing
Twitter hashtag
#Floortje
Officiële Twitter
@floortjedessing
Uitzending gemist
Floortje naar het einde van de Wereld gemist
Deel-url
gids.tv/22421544

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Reisdocumentairereeks over mensen die een bijzonder bestaan leiden in de verste uithoeken op aarde.

Guinee.

Floortje is in het West-Afrikaanse Guinee, een land dat maar zelden bezocht wordt door reizigers. Het is een zeer arm land met weinig voorzieningen, ligt in een van de heftigste malaria-gebieden ter wereld en kortgeleden werd het ook nog eens geteisterd door het ebolavirus. Toch zijn er ook mensen die zich daar op geen enkele manier door laten afschrikken en hier gaan wonen, omdat ze hun hart volgen. Zoals de Franse dierenarts Christelle Collin. Uit liefde voor dieren woont ze in een lemen hut diep in de binnenlanden van Guinee, waar ze een opvangcentrum voor chimpansees runt.

Floortje naar het einde van de Wereld op tv

Dieren leiden liefde guinee reizigers aarde dierenarts ebolavirus opvangcentrum floortje dessing floortje chimpansees hart seizoen geen.