Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Vr 22 maart 2013 | 20:30 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Vr 22 maart 2013
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
NPO 1
Genre
Misdaadserie
Acteurs
Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Kijkwijzer
Uitzending gemist
Flikken Maastricht gemist
Deel-url
gids.tv/8915339

Vanavond weer een spannende aflevering van de politieserie Flikken Maastricht.

Als een oudere dame de deur naar haar berging in de flat waar ze woont opent, overlijdt ze door een enorme explosie. De vrouw is op slag dood. Als Eva en Wolfs op onderzoek uitgaan, blijkt ze niet de enige dode in het flatgebouw. Meerdere bewoners blijken de dagen daarvoor gestorven te zijn onder zeer verdachte omstandigheden. Er lijkt een lugubere seriemoordenaar aan het werk te zijn en het team raakt verzeild in een race tegen de klok om te proberen meer slachtoffers te voorkomen. Marion heeft vrij gekregen voor de begrafenis van een familielid. Die loopt heel anders dan verwacht en voordat ze het weet zit ze midden in een familievete.

Terwijl Romeo een zedendelinquent die hij begeleidt bij zijn terugkeer in de maatschappij beter leert kennen, heeft Wolfs eindelijk weer eens tijd om met z?n vrienden op motortoertocht te gaan. Zijn vrienden blijken echter een afspraak te hebben met een andere motorclub.

Met gastrollen van: Vivienne van den Assem, Dajo Hogeweg, Felix Jan Kuypers, Ronald Top, John Buijsman, Viggo Waas en Michel Sorbach. Regie: Martin Schwab. Scenario: Simone Kome van Breugel en Jan Harm Dekker.

Flikken Maastricht op tv

Flatgebouw verdachte onderzoek begrafenis maastricht explosie vrouw race berging bewoners motorclub dekker uitgaan seriemoordenaar klok afspraak zedendelinquent terugkeer schijf gestorven flikken maastricht flikken reinier flat dode dood angela schijf dajo hogeweg john buijsman martin schwab oda spelbos victor reinier viggo waas vivienne van den assem team.
Vanavond in Flikken Maastricht