Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Vr 15 maart 2013 | 20:30 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Vr 15 maart 2013
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
NPO 1
Genre
Misdaadserie
Acteurs
Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Kijkwijzer
Uitzending gemist
Flikken Maastricht gemist
Deel-url
gids.tv/8881364

Het zevende seizoen van Flikken Maastricht is weer ongekend succesvol. Ook deze week worden de kijkers getrakteerd op een ingewikkelde zaak. Aan Wolfs en Eva de taak om zich in de zaak vast te bijten.

Een arts doet aangifte tegen een collega. Hij zou, op aandrang van wanhopige ouders, euthanasie gepleegd hebben op hun paar maanden oude baby zonder de juiste protocollen te volgen.

Maar de arts in kwestie ontkent de euthanasie. Wolfs en Eva moeten uitzoeken wat er echt is gebeurd en dat levert een heel ander beeld op.

Ook Romeo en Marion krijgen met strenge regels te maken als ze een deurwaarder begeleiden bij een inbeslagname. Het slachtoffer is echter niet van plan om zich zomaar gewonnen te geven.

Tonja, een oud collega van Eva's overleden man, neemt contact met haar op. Ze weet meer over de criminele activiteiten van een motorclub en wil misschien wel als informant werken.

Maar alleen als Eva haar contactpersoon wordt. Dan staat ook Daan de Vos op het politiebureau.

Hij komt aangifte doen van mishandeling.

Flikken Maastricht op tv

Mishandeling aangifte maastricht bijten motorclub arts succesvol euthanasie politiebureau slachtoffer schijf collega flikken maastricht flikken reinier baby overleden angela schijf oda spelbos victor reinier inbeslagname regels ouders werken deurwaarder contact.
Vanavond in Flikken Maastricht