Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Do 20 februari 2020 | 17:15 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Do 20 februari 2020
Tijd
17:15 tot 18:04
Zender
Eén
Genre
Misdaadserie
Jaar
2013
Regisseur
Martin Schwab
Acteurs
Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos, Sergio IJssel
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Deel-url
gids.tv/23828330

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Nederlandse politieserie.

Alert.

Maastricht wordt opgeschrikt door de verdwijning van een negenjarig meisje in een druk winkelcentrum. Er gaat direct een AMBER Alert uit en het gehele politiekorps probeert met man en macht de dader te vinden. Romeo, vol enthousiasme nog steeds vrijwilliger in een groep die zedendelinquenten begeleidt bij de terugkeer in de maatschappij, vreest dat de man waar hij verantwoordelijk voor is er iets mee te maken heeft. Maar Wolfs en Eva komen er achter dat de sporen naar heel iemand anders leiden. Romeo zit ondertussen wel met een heel groot schuldgevoel. Eva probeert tevergeefs Tonja en haar vriend te laten getuigen over een misdaad die ze hebben gezien binnen de motorclub. En Wolfs leert dat de dreiging van Daan de Vos veel erger is dan hij eerst aannam.

Flikken Maastricht op tv

Dreiging maastricht dader leiden vrijwilliger misdaad motorclub amber ijssel winkelcentrum zedendelinquenten verdwijning amber alert terugkeer schijf flikken maastricht flikken reinier getuigen vriend angela schijf martin schwab oda spelbos sergio ijssel victor reinier meisje maatschappij seizoen seizoen 7 druk.