Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Ma 3 februari 2020 | 17:15 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Ma 3 februari 2020
Tijd
17:15 tot 18:04
Zender
Eén
Genre
Misdaadserie
Jaar
2012
Acteurs
Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos, Sergio Romero IJssel, Ria Eimers
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Deel-url
gids.tv/23728033

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Nederlandse misdaadserie.

Baby Gaga.

Een baby van een onverantwoordelijke tienermoeder verdwijnt uit een auto. Voor Eva, die zelf zwanger is, wordt het een zwaar onderzoek. Het meisje, dat er op het laatste moment van af zag om de baby af te staan aan een homostel, mocht van haar begeleider op zichzelf gaan wonen. De vriend van het meisje, een nietsnut die zelfs zijn moeder zou verkopen voor een paar centen, wordt al snel verdacht. Ook het meisje zelf wordt verdacht, ze is dol op haar baby, maar wil niet accepteren dat het kind haar vrijheden inperkt. En ze heeft altijd geld nodig. Of heeft het homokoppel dat de baby aan zich voorbij zag gaan, er iets mee te maken?

Flikken Maastricht op tv

Auto moord onderzoek maastricht buitenland gevangenis gokken zwanger arts ijssel duiken fataal kannibaal kindermenu sergio romero schijf flikken maastricht flikken reinier tienermoeder vreemde gewaarschuwd baby geld gevaar spoor vriend angela schijf oda spelbos ria eimers sergio romero ijssel victor reinier moeder meisje homostel seizoen zwaar bedreigd verkopen verdacht dichterbij zichzelf.