Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Vr 27 december 2019 | 17:15 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Vr 27 december 2019
Tijd
17:15 tot 18:04
Zender
Eén
Genre
Misdaadserie
Jaar
2009
Acteurs
Angela Schijf, Victor Reinier, Helmert Woudenberg
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Deel-url
gids.tv/23513795

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Nederlandse misdaadserie.

Ambitie.

Eva heeft verlof en probeert de dood van haar man te verwerken. Romeo mag Wolfs assisteren bij het onderzoek naar de moord op de chef van een sterrenrestaurant. De samenwerking tussen Wolfs en Romeo verloopt niet zo goed als die met Eva. Toch krijgen Wolfs en Romeo een inkijkje in de wereld van de haute cuisine, waar eerzucht, ambitie en jaloezie een grote rol spelen. Marion krijgt te maken met een door een junk uit het ziekenhuis gestolen videocamera. Daarop staat de laatste boodschap die een stervend meisje voor haar familie gemaakt heeft. Marion en hoofdinspecteur Hoeben zetten alles op alles om de camera te vinden, voordat die beelden gewist zijn.

Flikken Maastricht op tv

Moord ziekenhuis onderzoek maastricht junk camera samenwerking sterrenrestaurant schijf flikken maastricht flikken reinier boodschap woudenberg dood angela schijf helmert woudenberg victor reinier meisje verlof familie seizoen 3 seizoen ambitie jaloezie gewist.