Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Do 5 december 2019 | 17:10 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Do 5 december 2019
Tijd
17:10 tot 18:04
Zender
Eén
Genre
Dramaserie
Jaar
2008
Acteurs
Angela Schijf, Victor Reinier, Helmert Woudenberg
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Deel-url
gids.tv/23369757

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Nederlandse misdaadserie.

Angst.

Wolfs wordt ontslagen uit het ziekenhuis en moet het nog een tijdje rustig aan doen. Maar hij kan het werken niet laten en gaat naar het politiebureau. Hij heeft nog maar net zijn collega's gegroet of er komt een telefoontje binnen. Het pittoreske Zuid-Limburgse dorpje Sweikhuizen wordt opgeschrikt door een achtervolging en de twee jongens die achterna worden gezeten vragen in paniek om hulp. Voordat Wolfs en Eva goed en wel kunnen reageren, wordt de verbinding verbroken. Marion en Romeo zitten middenin het leven van een paar pubers. Drugs, verkrachting en de sociale netwerksite Hyves maken het niet makkelijk te ontdekken wie er liegt en wie niet. En Marion heeft eigenlijk wel wat anders aan haar hoofd, alleen heeft dat niets met het werk te maken.

Flikken Maastricht op tv

Verkrachting ziekenhuis maastricht paniek drugs achtervolging hyves politiebureau pubers netwerksite verbinding dramaserie schijf flikken maastricht flikken reinier telefoontje collega's ontslagen woudenberg hoofd makkelijk angela schijf helmert woudenberg victor reinier werken jongens angst vragen seizoen seizoen 2.