Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Di 26 november 2019 | 17:10 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Di 26 november 2019
Tijd
17:10 tot 18:04
Zender
Eén
Genre
Misdaadserie
Jaar
2007
Acteurs
Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos, Sergio Romero IJssel, Will van Kralingen
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Deel-url
gids.tv/23341315

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Nederlandse misdaadserie.

Broederliefde.

Een grote plas bloed. Bloedspetters op de muur. Een schilderij dat verdwenen is. Waar is het lijk? Wie is de dader? Johan, de man van Ingrid de Jaegher en de eigenaar van de galerie, is al een paar dagen verdwenen. Broer Gerard de Jaegher heeft geen alibi. Omdat het om een schilderij van Breugel van drie miljoen gaat, is broerlief Gerard al heel snel verdacht. Het schilderij wordt ontdekt op het vliegveld, waar het klaar staat om naar de Filipijnen te worden getransporteerd. Kunnen Eva en Wolfs Gerard op heterdaad betrappen?

Flikken Maastricht op tv

Schilderij vliegveld miljoen maastricht joint kralingen filipijnen glas kapot ingrid bloed roken ijssel gezin dochter plas sergio romero schijf flikken maastricht flikken reinier bladel angela schijf oda spelbos sergio romero ijssel victor reinier will van kralingen broederliefde moeder muur vader familie seizoen zoon broer geen verdacht.