Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Wo 20 november 2019 | 17:15 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Wo 20 november 2019
Tijd
17:15 tot 18:04
Zender
Eén
Genre
Misdaadserie
Jaar
2007
Acteurs
Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos, Sergio Romero IJssel, Will van Kralingen
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Deel-url
gids.tv/23291087

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Nederlandse misdaadserie.

Groeten uit Lagos.

De politieagenten van Limburg-Zuid spelen mee in de loterij. Maar er zijn ook mensen die het grote risico aangaan om met een andere loterij mee te spelen. Een loterij waar je eerst heel veel geld voor moet neerleggen. Een loterij die wordt gespeeld door mensen die je liever niet tegenkomt. Zo ook Hans van Baeren. Hij speelt mee, maar kan het geld niet meer opbrengen, waardoor hij nog maar een uitweg ziet en dat is er een einde aan maken. Maar heeft Hans echt wel zelfmoord gepleegd? Zijn dochter Aimée is er van overtuigd dat hij vermoord werd. Wolfs valt voor de charme van Aimée en wil wel een klein onderzoekje doen.

Flikken Maastricht op tv

Moord loterij maastricht zelfmoord vrouw kralingen delict ijssel dochter lagos lichaam sergio romero halsketting politieagenten schijf flikken maastricht flikken reinier dongen geld vermoord angela schijf oda spelbos sergio romero ijssel victor reinier will van kralingen aanwijzingen seizoen rechercheur partner aflevering 1 amsterdammer risico deze gevonden.