Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Zo 30 juni 2019 | 20:55 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Zo 30 juni 2019
Tijd
20:55 tot 21:50
Zender
Eén
Genre
Misdaadserie
Jaar
2016
Acteurs
Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos, Sergio IJssel, Ria Eimers
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Deel-url
gids.tv/22500196

Seizoen 11 - Aflevering 8 - Nederlandse politieserie.

Donor.

Een kind verdwijnt van school. Zijn vader is chirurg. Eva en Wolfs vinden al snel een spoor naar een oud-ambulancemedewerker. De medewerker, een Marokkaanse man, heeft het kind ontvoerd om de chirurg te dwingen zijn kleinzoon uit Marokko aan een nieuwe nier te helpen. Wolfs en Eva achterhalen de toedracht achter de ontvoering en willen de Marokkaan in de privékliniek, waar zijn kind de nier van een verkeersslachtoffertje krijgt, arresteren. Maar de Marokkaan weet Wolfs te ruilen voor het kind van de chirurg. Hij dreigt Wolfs te doden als hij geen vrijgeleide naar Marokko krijgt. Zijn collega's moeten alles op alles zetten om hem op tijd te vinden.

Flikken Maastricht op tv

School marokko maastricht donor ontvoerd ontvoering ijssel ruilen nier kleinzoon schijf chirurg flikken maastricht flikken reinier marokkaan collega's spoor angela schijf oda spelbos ria eimers sergio ijssel victor reinier vader seizoen geen tijd.