Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Vr 8 maart 2019 | 20:35 Flikken Maastricht IMDb: 7.4

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Vr 8 maart 2019
Tijd
20:35 tot 21:35
Zender
NPO 1
IMDb
7.4
Genre
Misdaadserie
Jaar
2014
Acteurs
Victor Reinier, Angela Schijf, Martijn Nieuwerf
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Uitzending gemist
Flikken Maastricht gemist
Deel-url
gids.tv/21894196

Vanaf vanavond wordt seizoen 8 van de misdaadserie Flikken Maastricht opnieuw uitgezonden. In de serie uit 2014 krijgen Eva en Wolfs voor het eerst te maken met Jens Bols als officier van justitie.

Wolfs staat voor een dilemma: hij moet kiezen tussen het redden van Eva of zijn dochter Fleur. Een onmogelijke keuze die nog lastiger wordt als officier van justitie Jens Bols opduikt. Hij is ervan overtuigd dat niet Eva maar Wolfs verantwoordelijk is voor de moord op De Vos. Bols laat geen middel onbeproefd om hem te pakken te krijgen.

Als politievrouw is Eva haar leven in de gevangenis niet zeker. Dan staat Bols plotseling voor haar en stelt een deal voor.

Romeo en Marion worden bij een mishandeling van een jonge vrouw geroepen. Ze krijgen een van de daders te pakken, maar die weigert zijn mond open te doen. Dat heeft uiteindelijk grote gevolgen voor het team.

Flikken Maastricht op tv

Moord mishandeling maastricht justitie daders gevangenis vrouw officier van justitie officier dochter redden serie schijf flikken maastricht flikken reinier bols onmogelijke angela schijf martijn nieuwerf victor reinier team deal seizoen aflevering 1 seizoen 8 geen.
Flikken Maastricht - Trailer seizoen 8