Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Vr 25 januari 2019 | 21:05 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Vr 25 januari 2019
Tijd
21:05 tot 21:55
Zender
BVN
Genre
Misdaadserie
Jaar
2017
Regisseur
Martin Schwab
Acteurs
Victor Reinier, Angela Schijf, Sergio IJssel, Ria Eimers, Oda Spelbos
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Deel-url
gids.tv/21683098

Seizoen 12 - Aflevering 8 - Nederlandse misdaadserie.

Hankie.

Op een landgoed wordt de oude dame des huizes midden in de nacht in haar bed aangevallen. Ze loopt een messteek op. Aanvankelijk verkeert de familie in shock en heeft geen idee wie dit gedaan kan hebben. Maar als snel blijken de zaken er niet zo florissant voor te staan als de familie wil doen geloven. Wie heeft er een motief om de oude dame om te brengen? Romeo en Marion krijgen te maken met een man die aangifte van beroving komt doen. Hij is na een bezoek aan een prostituee aangevallen door een man. Als blijkt dat de prostituee nog minderjarig is, verdenken Romeo en Marion de man van pooier praktijken.

Flikken Maastricht op tv

Aangifte maastricht beroving prostituee ijssel minderjarig schijf flikken maastricht flikken reinier pooier shock angela schijf martin schwab oda spelbos ria eimers sergio ijssel victor reinier familie landgoed seizoen nacht seizoen 12 geen zaken aangevallen messteek.