Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Vr 11 januari 2019 | 20:35 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Vr 11 januari 2019
Tijd
20:35 tot 21:25
Zender
NPO 1
Genre
Misdaadserie
Jaar
2018
Regisseur
Martin Schwab
Acteurs
Victor Reinier, Angela Schijf, Sergio IJssel, Ria Eimers, Oda Spelbos
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Uitzending gemist
Flikken Maastricht gemist
Deel-url
gids.tv/21609375

Seizoen 13 - Aflevering 6 - Misdaadserie (2018).

Dood van een bankier.

Een medewerker van een bank wordt geliquideerd op het ogenblik waarop hij met zijn vrouw de parkeergarage inrijdt. De politie vindt geen aanwijzingen die de liquidatie kunnen verklaren. Wolfs en Eva ontdekken dat er in hetzelfde gebouw een crimineel woont met dezelfde auto. De conclusie is dan ook dat de moord een vergissing moet geweest zijn. Als Eva en Wolfs verder in het leven van de crimineel duiken, blijken de zaken niet zo eenvoudig te liggen. Marion geeft les op school en krijgt een anonieme melding van een kind dat bang is slachtoffer van een familiedrama te worden. De melding is anoniem, moet Marion dat respecteren of toch uitzoek van wie in de klas de melding kwam?

Flikken Maastricht op tv

Auto politie moord school crimineel maastricht vrouw ijssel duiken bankier parkeergarage klas slachtoffer familiedrama liquidatie schijf flikken maastricht flikken reinier dood angela schijf martin schwab oda spelbos ria eimers sergio ijssel victor reinier aanwijzingen seizoen melding geen zaken.