Bekijk de uitzending van Nieuw: Flikken Maastricht seizoen 13 terug

Vr 7 december 2018 | 20:35 Nieuw: Flikken Maastricht seizoen 13 IMDb: 7.4

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuw: Flikken Maastricht seizoen 13 gemist? Bekijk hier naar Nieuw: Flikken Maastricht seizoen 13 gemist.

Nieuw: Flikken Maastricht seizoen 13

Datum
Vr 7 december 2018
Tijd
20:35 tot 21:30
Zender
NPO 1
IMDb
7.4
Genre
Misdaadserie
Jaar
2018
Regisseur
Martin Schwab
Acteurs
Victor Reinier, Angela Schijf, Sergio IJssel, Ria Eimers, Oda Spelbos
Officiële website
Nieuw: Flikken Maastricht seizoen 13
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Uitzending gemist
Nieuw: Flikken Maastricht seizoen 13 gemist
Deel-url
gids.tv/21421010

Vanavond start het nieuwe, dertiende seizoen van de politieserie Flikken Maastricht . Vanaf vanavond zijn er elke vrijdag, dertien weken lang, nieuwe afleveringen te zien.

Het wordt een emotionele start van een nieuw seizoen. Waar het de goede kant op leek te gaan, ging het gedurende het twaalfde seizoen goed mis. Hoewel Bols uit het spel is, betekent het niet dat de problemen die hij heeft veroorzaakt, opgelost zijn. Wordt Eva ooit nog de oude, en wat doet dit alles met Wolfs, die op het punt stond haar te vragen?

In deze aflevering komt een vrouw aangifte doen van de ontvoering van haar kind door Maastrichtse drugshandelaren. Al gauw blijkt er veel meer achter de aangifte te zitten en zijn slachtoffer en daders niet meer uit elkaar te houden. Romeo en Marion krijgen met een vermissing te maken. Een alcoholistische vrouw is verdwenen nadat ze haar huis werd uitgezet.

Nieuw: Flikken Maastricht seizoen 13 op tv

Aangifte maastricht daders vrouw ontvoering vermissing ijssel slachtoffer schijf flikken maastricht flikken reinier bols opgelost start angela schijf martin schwab oda spelbos ria eimers sergio ijssel victor reinier dope seizoen nieuw seizoen seizoen 12 aflevering 1 vrijdag lang deze.
Vanavond in Flikken Maastricht