Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Do 5 april 2018 | 20:30 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Do 5 april 2018
Tijd
20:30 tot 21:15
Zender
NPO 1 extra
Genre
Tv drama, Thriller
Jaar
2016
Acteurs
Angela Schijf,Victor Reinier,Oda Spelbos
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/20024571

Wolfs en Eva krijgen een zaak waarbij twee lijken in vaten met chemisch afval worden gevonden. De lijken zijn ernstig verminkt, maar het lukt Wolfs en Eva om erachter te komen waar de jongens op de dag van hun dood gegeten hebben.

Het telefoonnummer dat ze opgegeven hebben voor de reservering leidt ze naar de familie Vizee, maar hard bewijs voor hun betrokkenheid bij de moord ontbreekt. Romeo krijgt zijn tevredenheidsbetuiging van de korpsleiding.

Latisha zit in het complot en zal hem naar het bureau leiden. Marion heeft echter haar bedenkingen bij Latisha als ze haar op straat ziet.

Ze is heel anders gekleed dan ze gewend is. Ze ontdekt dat Latisha misschien heel andere motieven heeft bij de relatie met Romeo. | IMDb rating: 8.9/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Flikken Maastricht op tv

Moord maastricht complot leiden bewijs thriller afval taalgebruik chemisch afval vaten chemisch schijf relatie flikken maastricht flikken reinier verminkt telefoonnummer grof geweld kinderen dood angela schijf oda spelbos victor reinier jongens familie angst straat drama imdb.