Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Vr 23 maart 2018 | 00:05 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Vr 23 maart 2018
Tijd
00:05 tot 00:55
Zender
NPO 1 extra
Genre
Tv drama, Thriller
Jaar
2015
Regisseur
Anielle Webster
Acteurs
Angela Schijf,Victor Reinier,Oda Spelbos
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/19944892

Er duiken vervuilde pillen op in het uitgaanscircuit in Maastricht. Het loopt voor één meisje fataal af.

Na bestudering van bewakingsbeelden wordt gelukkig de dealer snel gepakt, maar hij weigert iets te zeggen. Omdat er te weinig bewijs is, moet Bols hem laten lopen, waarna Wolfs en Eva de jongen in de gaten houden.

Dat brengt ze al snel naar de plek waar de pillen geproduceerd worden. Mechels dwingt Wolfs om de relatie met Bols te verbeteren en samen uit eten te gaan.

Als er tijdens dat etentje een aanslag op Bols gepleegd wordt, blijkt deze al langer te worden bedreigd. Hoogstwaarschijnlijk door de bende juwelendieven die Wolfs en Eva eerder gepakt hebben.

Fleurs situatie in de gevangenis verslechtert met de dag en de directie van de gevangenis weigert haar situatie te verbeteren. Wolfs probeert van alles, maar ook Mechels en Bols kunnen hem niet helpen.

Hij raakt...| IMDb rating: 8/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Flikken Maastricht op tv

Aanslag maastricht gevangenis bewijs bende pillen thriller bewakingsbeelden duiken taalgebruik fataal schijf relatie flikken maastricht flikken reinier dealer bols grof geweld kinderen angela schijf oda spelbos victor reinier eten meisje angst gepakt plek drama imdb bedreigd.