Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Do 22 maart 2018 | 00:05 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Do 22 maart 2018
Tijd
00:05 tot 00:55
Zender
NPO 1 extra
Genre
Tv drama, Thriller
Jaar
2015
Regisseur
Anielle Webster
Acteurs
Angela Schijf,Victor Reinier,Oda Spelbos
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/19938684

Het is avond en een aantal studenten van de toneelschool van Maastricht repeteert voor een toneelstuk. De gemoederen en emoties lopen zo hoog op dat een paar acteurs huilend en ruziënd naar buiten rennen.

Eén van hen wordt 's ochtends dood in de Maas aangetroffen. Wolfs en Eva doen onderzoek en krijgen te maken met een eigenwijze regisseur.

De man is een bekend, aanstormend talent die niet schroomt om zijn acteurs, desnoods met drugs, tot het uiterste te dwingen. Voor Wolfs en Eva is het duidelijk dat dit experiment de jongen noodlottig is geworden.

Dit blijkt echter nog lastig te bewijzen. Fleur heeft het zwaar te verduren in de gevangenis.

Ze is bedreigd door vrouwen die door Wolfs en Eva in de gevangenis zijn beland. Er wordt zelfs een poging tot moord op haar gepleegd.

Wolfs doet wat hij kan, maar de gevangenisdirectie lijkt het allemaal helemaal niet zo serieus...| IMDb rating: 8.2/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Flikken Maastricht op tv

Vrouwen talent moord onderzoek maastricht gevangenis studenten drugs regisseur rennen maas thriller experiment taalgebruik toneelstuk schijf flikken maastricht flikken reinier emoties grof geweld kinderen dood angela schijf oda spelbos victor reinier angst drama avond imdb zwaar bedreigd.