Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Di 20 maart 2018 | 20:25 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Di 20 maart 2018
Tijd
20:25 tot 21:15
Zender
NPO 1 extra
Genre
Tv drama, Thriller
Jaar
2015
Regisseur
Martin Schwab
Acteurs
Angela Schijf,Victor Reinier,Oda Spelbos
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/19923910

Wolfs en Eva krijgen te maken met niets ontziende criminelen die het voorzien hebben op een juwelier. Ze gijzelen het zieke dochtertje van een medewerkster die ze binnenlaat en toegang geeft tot de kluis.

De mannen gaan ervandoor met een grote hoeveelheid dure sieraden. Maar door alert optreden van Wolfs en Eva weten ze één van de daders te pakken voordat hij via de luchthaven kan ontsnappen.

Ze verhoren de man, Serge, maar die geeft geen krimp en lacht ze zelfs uit. De volgende dag blijkt waarom.

Zijn mededaders hebben het zieke meisje 's nachts weer ontvoerd en dreigen haar te doden als Serge niet nog dezelfde dag vrijkomt. Terwijl iedereen jacht maakt op de verblijfplaats van het meisje kunnen Wolfs en Eva niet anders dan Serge laten lopen.

Samen met Mechels en Bols verzinnen ze een gewaagd plan om het meisje te vinden en Serge weer op te pakken. | IMDb rating: 8.1/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Flikken Maastricht op tv

Maastricht daders ontvoerd luchthaven jacht sieraden thriller krimp criminelen taalgebruik juwelier verhoren schijf flikken maastricht flikken reinier bols lacht grof geweld kinderen optreden angela schijf martin schwab oda spelbos victor reinier meisje angst drama imdb plan.