Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Ma 19 maart 2018 | 20:25 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Ma 19 maart 2018
Tijd
20:25 tot 21:10
Zender
NPO 1 extra
Genre
Tv drama, Thriller
Jaar
2015
Regisseur
Martin Schwab
Acteurs
Angela Schijf,Victor Reinier,Oda Spelbos
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/19920343

Een wethouder krijgt het zwaar te verduren als hij bij een vergadering van de plaatselijke voetbalclub geen extra financiering regelt. Het gevolg is dat de voetbalclub haar velden kwijtraakt en moet sluiten.

Een journalist ter plekke wil weten wat er aan de hand is en of de wethouder aan vriendjespolitiek doet. De volgende ochtend wordt de man doodgeslagen voor zijn woning gevonden.

Iedereen is ervan overtuigd dat het om een wraakactie gaat van supporters. Dan komt het geruchtencircuit op gang en is de vraag of er niet meer aan de hand is.

Heeft de wethouder inderdaad bevriende zakenrelaties voor getrokken bij gemeentezaken en is hij misschien wel het slachtoffer geworden van een kwade concurrent? Wolfs en Eva worden op de zaak gezet.

Romeo en Marion krijgen te maken met overlast van dealende jongeren. | IMDb rating: 7.8/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Flikken Maastricht op tv

Maastricht wethouder overlast supporters voetbalclub financiering thriller vriendjespolitiek vergadering journalist taalgebruik slachtoffer kwade wraakactie schijf flikken maastricht flikken reinier doodgeslagen grof geweld kinderen jongeren angela schijf martin schwab oda spelbos victor reinier velden woning angst ochtend drama imdb zwaar.