Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Za 17 maart 2018 | 00:05 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Za 17 maart 2018
Tijd
00:05 tot 00:55
Zender
NPO 1 extra
Genre
Tv drama, Thriller
Jaar
2015
Regisseur
Martin Schwab
Acteurs
Angela Schijf,Victor Reinier,Oda Spelbos
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/19915570

Wolfs en Eva krijgen te maken met een zeer bijzondere zaak. In een prachtig groot huis waar oud-studenten uit Delft na hun pensioen weer samen zijn gaan wonen, wordt een van de bewoners doodgeschoten in zijn kamer.

Het merkwaardige is dat alle andere bewoners samen aan tafel zaten ten tijde van de moord. Zij kunnen het dus niet gedaan hebben.

Er is weliswaar een spoor dat naar tuin leidt, maar de tuinman die op dat moment aan het werk was, heeft niets bijzonders gezien. Wolfs en Eva breken hun hoofd over wie en vooral hoe de moord heeft kunnen gebeuren.

Als ze denken dat de oplossing nabij is, stapt Eva nietsvermoedend in haar auto... Romeo en Marion zoeken een vermiste Belgische jongen. Zijn zeer Christelijke moeder maakt zich grote zorgen, want haar zoon is niet gewend om in zo'n grote stad als Maastricht alleen rond te dwalen. | IMDb rating: 8.2/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Flikken Maastricht op tv

Auto moord maastricht pensioen delft bewoners tuin thriller oplossing taalgebruik doodgeschoten schijf flikken maastricht flikken reinier tafel tuinman grof geweld kinderen hoofd spoor angela schijf martin schwab oda spelbos victor reinier moeder angst stad drama imdb zoon.