Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Vr 16 maart 2018 | 00:05 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Vr 16 maart 2018
Tijd
00:05 tot 00:55
Zender
NPO 1 extra
Genre
Tv drama, Thriller
Jaar
2015
Regisseur
Martin Schwab
Acteurs
Angela Schijf,Victor Reinier,Oda Spelbos
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/19906263

Wolfs gaat op stap met een oude studievriend die hem vertelt dat hij ongeneeslijk ziek is en van plan is er binnenkort uit te stappen. Hij vraagt zijn oude makker Wolfs zijn vrouw in te lichten als hij er niet meer is.

Wolfs probeert hem tijdens de lange avond op andere gedachten te brengen, maar dat blijkt tevergeefs. De volgende dag wordt de auto van zijn vriend onbeheerd aangetroffen bij de Maas.

Wolfs vreest voor zelfmoord en vangt de vrouw van zijn vriend op. Maar wat deed de auto in de buurt van het lijk van een bekende crimineel dat diezelfde ochtend aangetroffen wordt.

Toeval of is er meer aan de hand? Romeo en Marion storten zich op een reeks diefstallen in een verpleegtehuis.

Geen makkelijk zaak, want iedereen kan het gedaan hebben. Een gesprek met de directrice werpt echter nieuw licht op de zaak. | IMDb rating: 7.5/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Flikken Maastricht op tv

Auto crimineel maastricht zelfmoord vrouw maas thriller lichten taalgebruik lijk schijf flikken maastricht flikken reinier toeval grof geweld kinderen ziek vriend makkelijk angela schijf martin schwab oda spelbos victor reinier angst ochtend drama avond imdb gesprek plan.