Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Wo 14 maart 2018 | 20:25 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Wo 14 maart 2018
Tijd
20:25 tot 21:10
Zender
NPO 1 extra
Genre
Tv drama, Thriller
Jaar
2015
Regisseur
Pieter van Rijn
Acteurs
Angela Schijf,Victor Reinier,Oda Spelbos
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/19893277

Tijdens het vervoer van een bekende crimineel naar de rechtbank vindt er een spectaculaire bevrijdingsactie plaats. De bus waarin hij wordt vervoerd, wordt klemgereden en de man weet te ontsnappen.

Naast de zware crimineel ontsnapt ook Wijnand de Jonge, de kunstenaar en seriemoordenaar die Wolfs en Eva eerder aangehouden hebben. Er volgt een massale klopjacht op de ontsnapte gevangenen.

Romeo en Marion spotten Wijnand in een luxe auto, maar raken hem kwijt. Dan openen Wolfs en Eva de jacht op hem, maar ook zij verliezen hem op een bouwplaats uit het oog.

Dan neemt Wijnand contact met hen op. Hij beweert de eerdere moorden niet gepleegd te hebben en is nu zelf op zoek naar de echte dader.

Als Marion en Romeo een klacht van een schaapherder over een loslopende hond natrekken, komen ze bij een dierenarts aan. Romeo vertrouwt het niet, omdat de gordijnen overdag dicht...| IMDb rating: 7.9/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Flikken Maastricht op tv

Auto hond crimineel rechtbank maastricht dader klopjacht gevangenen jacht klacht thriller seriemoordenaar kunstenaar taalgebruik bevrijdingsactie dierenarts spotten bouwplaats schijf flikken maastricht flikken reinier grof geweld moorden kinderen rijn klemgereden vervoer van rijn angela schijf oda spelbos victor reinier aangehouden dicht ontsnapt contact angst drama imdb kwijt.