Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Di 13 maart 2018 | 20:30 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Di 13 maart 2018
Tijd
20:30 tot 21:20
Zender
NPO Zappelin Xtra
Genre
Actie, Serie
Acteurs
Ria Eimers, Sergio Romero Ijssel, Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/19884322

Een bekende ontwerpster uit Maastricht wordt dood aangetroffen in haar atelier. Merkwaardig, omdat haar man haar die avond naar het vliegveld gebracht heeft voor een vlucht naar Milaan.

Wolfs, Eva, Marion en Romeo komen ter plaatse als de doodsoorzaak niet meteen is vast te stellen. Pas na sectie blijkt dat ze is vergiftigd met het gas Sarin.

Haar man verdenkt zijn zwager en is woest op Marion omdat hij bij haar al twee keer aangifte tegen de man heeft gedaan. De broer blijkt een schizofrene man die al vaker gedreigd heeft zijn zus wat aan te doen, omdat hij ervan overtuigd is dat ze haar ontwerpen gebruikte om de wereld over hem te vertellen.

Als blijkt dat hij de componenten waarmee Sarin gemaakt kan worden in huis heeft, rest de vraag of hij wel of niet de dader is. Marion is zo van slag door de verwijten die de echtgenoot maakt, dat als ze bij een huiselijk geweldzaak geroepen wordt, ze harder optreedt dan ze wil.

Het levert vervolgens een klacht op.

Flikken Maastricht op tv

Doodsoorzaak milaan vliegveld aangifte maastricht sarin dader ontwerpster klacht echtgenoot ijssel vergiftigd serie sectie sergio romero schijf flikken maastricht flikken reinier harder dood angela schijf oda spelbos ria eimers sergio romero ijssel victor reinier vast avond.