Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Wo 7 maart 2018 | 20:30 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Wo 7 maart 2018
Tijd
20:30 tot 21:20
Zender
NPO 1 extra
Genre
Tv drama, Detective
Jaar
2014
Regisseur
Martin Schwab
Acteurs
Angela Schijf,Victor Reinier,Oda Spelbos
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/19847149

Nederlandse politieserie waarin alles draait om een rechercheteam in Maastricht. Een vrouw vermoordt haar man 's nachts in zijn slaap.

Ze blijkt teveel antidepressiva in haar bloed te hebben. De vrouw is onder behandeling om het verlies van haar enige kind te verwerken.

Haar therapeut is geen bevoegd psycholoog en mag dus geen medicijnen voorschrijven. De vrouw blijkt niet de enige voor wie hij een soort goeroe geworden is.

Marion en Romeo krijgen weer te maken met Joe's korte lontje, dat hem in de problemen brengt. Eva merkt dat Wolfs en Mechels haar buiten een onderzoek houden.

Wolfs ziet zich gedwongen om haar in te lichten. Dat blijft niet zonder gevolgen. | IMDb rating: 7.8/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat angst en grof taalgebruik.

Flikken Maastricht op tv

Onderzoek maastricht medicijnen vrouw bloed lichten taalgebruik behandeling schijf flikken maastricht flikken reinier detective grof kinderen angela schijf martin schwab oda spelbos victor reinier angst psycholoog drama imdb.