Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Ma 5 maart 2018 | 20:30 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Ma 5 maart 2018
Tijd
20:30 tot 21:20
Zender
NPO 1 extra
Genre
Tv drama, Detective
Jaar
2014
Regisseur
Martin Schwab
Acteurs
Angela Schijf,Victor Reinier,Oda Spelbos
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/19833930

Nederlandse politieserie waarin alles draait om een rechercheteam in Maastricht. De financial controller van een goededoelenorganisatie raakt met haar auto van de weg en sterft op weg naar het ziekenhuis.

Een eenvoudig ongeluk, totdat blijkt dat ze een dodelijke hoeveelheid medicijnen in haar bloed heeft. Wolfs en Eva ontdekken dat de goededoelenorganisatie in financiële problemen zit.

Ook blijkt de boekhouding niet in orde te zijn. Romeo, die eindelijk verlost is van zijn administratieve dienst, en Marion krijgen te maken met een bende zakkenrollers.

Wolfs doet een ontdekking in het onderzoek naar de maffia. | IMDb rating: 7.1/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat angst en grof taalgebruik.

Flikken Maastricht op tv

Auto ongeluk ziekenhuis onderzoek maastricht medicijnen financiële problemen bende maffia bloed boekhouding zakkenrollers taalgebruik schijf flikken maastricht flikken reinier detective grof kinderen angela schijf martin schwab oda spelbos victor reinier angst dienst drama imdb.