Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Di 20 februari 2018 | 20:30 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Di 20 februari 2018
Tijd
20:30 tot 21:20
Zender
NPO 1 extra
Genre
Tv drama, Detective
Jaar
2014
Regisseur
Victor Reinier
Acteurs
Angela Schijf,Victor Reinier,Oda Spelbos
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/19745881

Wolfs jaagt achter ex-commando Gabriel aan. Na een wilde achtervolging door huizen en over daken loopt het uiteindelijk verkeerd voor hem af.

Het volgende moment komt Wolfs bij en krijgt hij langzaam in de gaten wat er precies aan de hand is. De medeplichtige is namelijk een Italiaan die wel heel veel weet van het onderzoek.

Is er een mol op het bureau? Bijkomend probleem is dat Eva en Mechels geen haast maken met het onderzoek naar de verdwijning van Wolfs.

Ze denken dat Wolfs zijn teleurstelling over de veroordeling van Fleur niet aankan en tijd voor zichzelf nodig heeft. Toch gaat Eva, als het wel erg lang duurt, op onderzoek uit.

Esmee en Romeo onderzoeken een aangifte van huiselijk geweld: een zoon beschuldigt zijn vader ervan dat hij hem in elkaar heeft geslagen. En Romeo confronteert Tony, Esmees vriend, met de aanklacht wegens mishandeling.

Tony is niet...| IMDb rating: 8.2/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Flikken Maastricht op tv

.