Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Vr 16 februari 2018 | 00:10 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Vr 16 februari 2018
Tijd
00:10 tot 00:55
Zender
NPO 1 extra
Genre
Tv drama, Detective
Jaar
2014
Regisseur
Martin Schwab
Acteurs
Angela Schijf,Victor Reinier,Oda Spelbos
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/19718819

Een man bezoekt een seksclub en doet daarna aangifte bij Wolfs en Eva omdat er volgens hem meisjes tegen hun wil aan het werk zijn in de club. Het duo gaat kijken en treffen daar ook weer de man voor de deur aan.

Hij blijkt een privédetective, maar weigert te zeggen wat hij daar doet. Als Wolfs en Eva in de club inderdaad slachtoffers van vrouwenhandel aantreffen, wordt de rol van de privédetective almaar schimmiger.

De vraag is wat hij van de meisjes wil en onduidelijk is ook wie er slachtoffer is en wie dader. Romeo en Esmee zitten achter een scooterdief aan.

Telkens als ze hem in het vizier hebben, ontsnapt hij. Dan komen ze in een achtervolging terecht waarbij de jonge scooterdief hard onderuitgaat.

De zaak lijkt opgelost, maar zo eenvoudig blijkt dat niet. De jongen klaagt namelijk Esmee en Romeo aan.

Wolfs botst met de advocate van Fleur, die de zitting aan...| IMDb rating: 7.6/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Flikken Maastricht op tv

Aangifte maastricht dader achtervolging vrouwenhandel taalgebruik slachtoffer seksclub schijf flikken maastricht flikken reinier detective opgelost grof geweld kinderen zitting meisjes angela schijf martin schwab oda spelbos victor reinier ontsnapt angst drama imdb kijken.