Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Za 3 februari 2018 | 00:05 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Za 3 februari 2018
Tijd
00:05 tot 00:50
Zender
NPO 1 extra
Genre
Tv drama, Detective
Jaar
2013
Regisseur
Martin Schwab
Acteurs
Victor Reinier,Angela Schijf,Oda Spelbos
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/19631899

Maastricht wordt opgeschrikt door de verdwijning van een negenjarig meisje bij een druk winkelcentrum. Er gaat direct een AMBER Alert uit en het gehele politiekorps probeert met man en macht de dader te vinden.

Romeo, vol enthousiasme nog steeds vrijwilliger in een groep die zedendelinquenten begeleidt bij de terugkeer in de maatschappij, vreest dat de man waar hij verantwoordelijk voor is er iets mee te maken heeft. Maar Wolfs en Eva komen erachter dat de sporen naar heel iemand anders leiden.

Romeo zit ondertussen wel met een heel groot schuldgevoel. Eva probeert tevergeefs Tonja en haar vriend te laten getuigen over een misdaad die ze hebben gezien binnen de motorclub.

En Wolfs leert dat de dreiging van Daan de Vos veel erger is dan hij eerst aannam. | IMDb rating: 7.2/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Flikken Maastricht op tv

Dreiging maastricht dader leiden vrijwilliger misdaad motorclub amber winkelcentrum zedendelinquenten taalgebruik verdwijning amber alert terugkeer schijf flikken maastricht flikken reinier getuigen detective grof geweld kinderen vriend angela schijf martin schwab oda spelbos victor reinier meisje angst maatschappij drama imdb.