Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Ma 29 januari 2018 | 20:30 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Ma 29 januari 2018
Tijd
20:30 tot 21:20
Zender
NPO 1 extra
Genre
Tv drama, Detective
Jaar
2013
Regisseur
Martin Schwab
Acteurs
Victor Reinier,Angela Schijf,Oda Spelbos
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/19597401

Een hoge ambtenaar van de EU wordt door een kamermeisje van verkrachting beschuldigd. De man ontkent en beweert dat hij degene is die gebruikt wordt.

Aan Wolfs en Eva de taak om uit te zoeken wat er werkelijk gebeurd is. Geen makkelijke opdracht omdat niets is wat het lijkt en bewijzen niet voor op het oprapen liggen.

Tegelijkertijd proberen Wolfs en Eva een vinger achter een criminele motorclub te krijgen die wel erg geïnteresseerd is in Wolfs' toerclubje. Ook Romeo, Esmee en Marion krijgen met geweld tegen vrouwen te maken.

En ook daar blijkt de zaak niet zo makkelijk als eerst gedacht. Daan de Vos is van treiteren overgestapt op het uiten van dreigementen.

Wolfs kan dat nog net hebben, maar als z'n dochter Fleur het moet ontgelden, zijn de rapen gaar. | IMDb rating: 7.1/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Flikken Maastricht op tv

Vrouwen ambtenaar verkrachting maastricht dreigementen motorclub dochter taalgebruik treiteren schijf flikken maastricht flikken reinier opdracht detective rapen vinger grof geweld kinderen makkelijk angela schijf martin schwab oda spelbos victor reinier angst drama imdb.