Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Vr 5 januari 2018 | 20:35 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Vr 5 januari 2018
Tijd
20:35 tot 21:30
Zender
NPO 1
Genre
Misdaadserie
Jaar
2013
Regisseur
Martin Schwab
Acteurs
Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos, Sergio IJssel
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Uitzending gemist
Flikken Maastricht gemist
Deel-url
gids.tv/19359313

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Politieserie (2013) over een recherche- en politieteam in Maastricht: Copycat: Een oudere dame opent de deur naar haar berging. Er volgt een enorme explosie. De vrouw is op slag dood. Wanneer Eva en Wolfs op onderzoek uitgaan, blijkt ze niet de enige dode in het flatgebouw. Meerdere bewoners blijken de dagen daarvoor gestorven te zijn onder zeer verdachte omstandigheden. Er lijkt een lugubere seriemoordenaar aan het werk te zijn en het team raakt verzeild in een race tegen de klok om te proberen meer slachtoffers te voorkomen. Marion heeft vrij gekregen voor de begrafenis van een familielid. Die loopt heel anders dan verwacht en voordat ze het weet zit ze midden in een familievete. Terwijl Romeo een zedendelinquent die hij begeleidt bij zijn terugkeer in de maatschappij beter leert kennen, heeft Wolfs eindelijk weer eens tijd om met z'n vrienden op motortoertocht te gaan. Zijn vrienden blijken echter een afspraak te hebben met een andere motorclub.

Flikken Maastricht op tv

Flatgebouw verdachte onderzoek begrafenis maastricht explosie vrouw race berging bewoners motorclub uitgaan seriemoordenaar ijssel klok afspraak zedendelinquent terugkeer politieteam schijf gestorven flikken maastricht flikken reinier dode dood angela schijf martin schwab oda spelbos sergio ijssel victor reinier team maatschappij seizoen seizoen 7.