Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Ma 18 december 2017 | 20:35 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Ma 18 december 2017
Tijd
20:35 tot 21:25
Zender
NPO 1 extra
Genre
Tv drama, Detective
Jaar
2010
Regisseur
Pieter van Rijn
Acteurs
Victor Reinier,Angela Schijf,Oda Spelbos
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/19318497

Nederlandse misdaadserie waarin alles draait om een rechercheteam in Maastricht. Een lerares Nederlands van een internaat wordt na een picknick met haar favoriete klas dood aangetroffen.

De doodsoorzaak is een raadsel en het wordt helemaal ingewikkeld als de rechercheurs ontdekken dat het slachtoffer de identiteit van iemand anders had aangenomen. Wie is de vrouw dan wel?

Als blijkt dat ze overleden is door een merkwaardige combinatie aan hallucinerende middelen, komt haar ex-man, een plaatselijke apotheker, in beeld. Maar ook de directeur en de meisjes van haar klas hebben hun geheimen.

Romeo en Marion krijgen te maken met een kwakzalver die kwetsbare zieken oplicht. Dat is althans het verhaal van degene die aangifte komt doen.

Maar Marion begint te twijfelen wanneer de zelfbenoemde arts haar klachten, die niemand kan behandelen, weet te verminderen. Romeo licht...| IMDb rating: 7.3/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Flikken Maastricht op tv

.