Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Vr 8 december 2017 | 20:35 Flikken Maastricht IMDb: 7.4

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Vr 8 december 2017
Tijd
20:35 tot 21:30
Zender
NPO 1
IMDb
7.4
Genre
Misdaadserie
Jaar
2013
Regisseur
Martin Schwab
Acteurs
Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos, Sergio IJssel
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Uitzending gemist
Flikken Maastricht gemist
Deel-url
gids.tv/19172094

Vanaf vanavond wordt het zevende seizoen van Flikken Maastricht opnieuw uitgezonden op NPO 1. De afleveringen waren in 2013 voor het eerst te zien. Inmiddels is Flikken Maastricht toe aan het twaalfde seizoen. Dat zal in 2018 worden uitgezonden.

Aan het begin van seizoen 7 krijgen Eva en Wolfs een andere functie, omdat Daan de Vos onrechtmatig aangehouden is. Ze zijn rechercheur af en moeten 'gewoon' in het politie-blauw de straat op. Daar krijgen ze te maken met een moord op een jonge coke dealer en een nieuw rechercheteam.

Ondertussen komt Daan de Vos bij Mechels verhaal halen en dwingt af dat Wolfs en Eva niet langer contact met hem mogen hebben. Maar wat als Daan zich daar zelf niet houdt?

Marion probeert Romeo over te halen om deel te nemen in een COSA kring, een groep vrijwilligers die een zedendelinquent begeleidt bij zijn terugkeer in de maatschappij. Romeo weet echter niet of hij daar wel zin in heeft.

Flikken Maastricht op tv

Moord maastricht vrijwilligers ijssel coke zedendelinquent terugkeer politieteam schijf flikken maastricht flikken reinier dealer angela schijf martin schwab oda spelbos sergio ijssel victor reinier aangehouden contact straat maatschappij seizoen rechercheur.
Promo: Seizoen 7 Flikken Maastricht