Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Do 10 augustus 2017 | 20:25 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Do 10 augustus 2017
Tijd
20:25 tot 21:15
Zender
NPO Zappelin Xtra
Genre
Actie, Serie
Acteurs
Ria Eimers, Sergio Romero Ijssel, Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/18461148

Wolfs gaat op stap met een oude studievriend die hem vertelt dat hij ongeneeslijk ziek is en van plan is er binnenkort uit te stappen. Hij vraagt zijn oude makker Wolfs zijn vrouw in te lichten als hij er niet meer is.

Wolfs probeert hem tijdens de lange avond op andere gedachten te brengen, maar dat blijkt tevergeefs. De volgende dag wordt de auto van zijn vriend onbeheerd aangetroffen bij de Maas.

Wolfs vreest voor zelfmoord en vangt de vrouw van zijn vriend op. Maar wat deed de auto in de buurt van het lijk van een bekende crimineel dat diezelfde ochtend aangetroffen wordt.

Toeval of is er meer aan de hand? Romeo en Marion storten zich op een reeks diefstallen in een verpleegtehuis.

Geen makkelijk zaak, want iedereen kan het gedaan hebben. Een gesprek met de directrice werpt echter nieuw licht op de zaak.

Gastrollen: Cees Geel, Marjolein Keuning, Anja Winter en Gerson Oratmangoen.

Flikken Maastricht op tv

Auto crimineel maastricht zelfmoord vrouw maas lichten ijssel serie sergio romero lijk schijf flikken maastricht flikken reinier toeval anja winter ziek vriend makkelijk angela schijf anja winter cees geel marjolein keuning oda spelbos ria eimers sergio romero ijssel victor reinier gerson oratmangoen ochtend.