Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Wo 28 juni 2017 | 20:30 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Wo 28 juni 2017
Tijd
20:30 tot 21:20
Zender
NPO Zappelin Xtra
Genre
Actie, Serie
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/18192137

Als een oudere dame de deur naar haar berging in de flat waar ze woont opent, overlijdt ze door een enorme explosie. De vrouw is op slag dood.

Als Eva en Wolfs op onderzoek uitgaan, blijkt ze niet de enige dode in het flatgebouw. Meerdere bewoners blijken de dagen daarvoor gestorven te zijn onder zeer verdachte omstandigheden.

Er lijkt een lugubere seriemoordenaar aan het werk te zijn en het team raakt verzeild in een race tegen de klok om te proberen meer slachtoffers te voorkomen. Marion heeft vrij gekregen voor de begrafenis van een familielid.

Die loopt heel anders dan verwacht en voordat ze het weet zit ze midden in een familievete. Terwijl Romeo een zedendelinquent die hij begeleidt bij zijn terugkeer in de maatschappij beter leert kennen, heeft Wolfs eindelijk weer eens tijd om met zijn vrienden op motortoertocht te gaan.

Zijn vrienden blijken echter een afspraak te hebben met een andere motorclub.

Flikken Maastricht op tv

Flatgebouw verdachte onderzoek begrafenis maastricht explosie vrouw race berging bewoners motorclub uitgaan seriemoordenaar klok afspraak serie zedendelinquent terugkeer gestorven flikken maastricht flikken flat dode dood team.