Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Di 27 juni 2017 | 20:30 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Di 27 juni 2017
Tijd
20:30 tot 21:20
Zender
NPO Zappelin Xtra
Genre
Actie, Serie
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/18185895

Een arts doet aangifte tegen een collega. Hij zou, op aandrang van wanhopige ouders, euthanasie gepleegd hebben op hun paar maanden oude baby zonder de juiste protocollen te volgen.

Maar de arts in kwestie ontkent de euthanasie. Wolfs en Eva moeten uitzoeken wat er echt is gebeurd en dat levert een heel ander beeld op. Ook Romeo en Marion krijgen met strenge regels te maken als ze een deurwaarder begeleiden bij een inbeslagname. Het slachtoffer is echter niet van plan om zich zomaar gewonnen te geven.

Tonja, een oud-collega van de overleden man van Eva, neemt contact met haar op. Ze weet meer over de criminele activiteiten van een motorclub en wil misschien wel als informant werken.

Maar alleen als Eva haar contactpersoon wordt. Dan staat ook Daan de Vos op het politiebureau.

Hij komt aangifte doen van mishandeling.

Flikken Maastricht op tv

Mishandeling aangifte maastricht motorclub arts euthanasie politiebureau slachtoffer serie collega flikken maastricht flikken baby overleden inbeslagname regels ouders werken deurwaarder contact.