Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Vr 28 augustus 2015 | 20:30 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Vr 28 augustus 2015
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
NPO 1
Genre
Misdaadserie
Jaar
2015
Acteurs
Victor Reinier, Angela Schijf, Sergio Romero IJssel, Oda Spelbos, Ria Eimers
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Uitzending gemist
Flikken Maastricht gemist
Deel-url
gids.tv/13973688

Vanavond gaat het tiende seizoen van de populaire politieserie Flikken Maastricht van start en op 6 oktober is de 100e aflevering te zien. Hoe gaan Wolfs en Eva verder nu Wolfs heeft besloten toch in Maastricht te blijven? Lukt het ze om de draad weer op te pakken? Gaan ze door als vanouds of is er toch iets veranderd? Hoe dan ook, het nieuwe seizoen brengt de rechercheurs wederom in situaties die hun relatie en samenwerking flink op de proef stellen.

Schietgrage geldtransportovervallers, kunstenaars die over lijken gaan, corrupte wethouders, misbruikte studenten, grote drugsdealers, moordende bejaarden en internationaal opererende juwelendieven.

Het bestrijden van zware criminelen blijkt in dit seizoen ook persoonlijke gevolgen te hebben. Officier van Justitie Jens Bols wordt bedreigd en als dat uitmondt in een aanslag op zijn leven, wordt Eva aangesteld om hem te bewaken. Na een tweede aanslag op zijn leven, moeten ze onderduiken in een safe house.

Ook Fleur, de dochter van Wolfs die een straf uitzit in de gevangenis, is in gevaar als haar identiteit uitlekt. Als dochter van een politieman wordt ze fysiek bedreigd. Wolfs vreest voor haar leven en raakt meer en meer gefrustreerd als hij niet de hulp krijgt die hij nodig heeft om haar overgeplaatst te krijgen. Hij neemt uiteindelijk het heft in eigen handen met alle gevolgen van dien.

In deze nieuwe reeks worden gastrollen gespeeld door onder anderen Cees Geel, Marjolein Keuning, Derek de Lint, Celine Purcell, Tim Haars en Willem de Voogd.

Flikken Maastricht op tv

Aanslag maastricht drugsdealers justitie bejaarden gevangenis studenten proef ijssel samenwerking officier van justitie officier criminelen dochter wethouders kunstenaars onderduiken sergio romero identiteit schijf relatie flikken maastricht flikken reinier bols celine gevaar start voogd angela schijf cees geel celine purcell derek de lint marjolein keuning oda spelbos ria eimers sergio romero ijssel tim haars victor reinier derek.
Promo: Flikken Maastricht seizoen 10