Bekijk de uitzending van Flikken Maastricht terug

Vr 14 augustus 2015 | 20:30 Flikken Maastricht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier naar Flikken Maastricht gemist.

Flikken Maastricht

Datum
Vr 14 augustus 2015
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
NPO 1
Genre
Misdaadserie
Jaar
2012
Acteurs
Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos, Sergio Romero IJssel, Ria Eimers
Twitter hashtag
#flikkenmaastricht
Uitzending gemist
Flikken Maastricht gemist
Deel-url
gids.tv/13889640

Vanavond is de slotaflevering van het zesde seizoen van Flikken Maastricht te zien. Terwijl de president aankomt in Nederland, rollen de Amerikanen de anti-globalisten op, die een aanslag voorbereiden.

Wolfs en Eva ontdekken echter dat die aanlag een afleidingsmanoeuvre is. De werkelijke aanslagpleger, een IRA hitman, zit volgens hen al op het terrein van het hotel. Maar de Amerikanen, bij monde van liaisonofficier Bill Stark geloven dat niet zomaar. Ook duikt een oude bekende van Wolfs en Eva weer op.

Vanaf vrijdag 28 augustus is het nieuwe, tiende seizoen van Flikken Maastricht te zien op NPO 1. Hoe gaan Wolfs en Eva verder nu Wolfs heeft besloten toch in Maastricht te blijven? Lukt het ze om de draad weer op te pakken? Hoe dan ook, het nieuwe seizoen brengt de rechercheurs wederom in situaties die hun relatie en samenwerking flink op de proef stellen. In deze nieuwe reeks worden gastrollen gespeeld door onder anderen Cees Geel, Marjolein Keuning, Derek de Lint, Celine Purcell, Tim Haars en Willem Voogd.

Flikken Maastricht op tv

.
Vanavond in Flikken Maastricht