Bekijk de uitzending van First Dates terug

Di 19 december 2017 | 20:25 First Dates

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van First Dates gemist? Bekijk hier naar First Dates gemist.

First Dates

Datum
Di 19 december 2017
Tijd
20:25 tot 21:20
Zender
NPO 3
Genre
Datingprogramma
Jaar
2015
Regisseur
Brian Hayes
Twitter hashtag
#firstdates
Officiële Twitter
@FirstDatesBNN
Uitzending gemist
First Dates gemist
Deel-url
gids.tv/19246375

Een restaurant vol vrijgezellen, camera's en barman Victor is ook weer van de partij. In het nieuwe seizoen van First Dates kijk je mee hoe tientallen vrijgezellen aan het daten slaan.

Weet je nog hoe jij ooit awkward aan dat jus'tje zat te nippen? Of die keer dat de vonk juist onverwacht hard oversloeg? Of, ook zo'n fijne, die keer dat je uit ongemak net iéts te fanatiek met de wijn aan de haal ging?

Bij First Dates spatten de zenuwen en kriebels van het scherm. Wie vindt z'n match made in heaven? En wie zoekt liever nog even door? Je ziet het in First Dates!

Het seizoen start met twee Kerstspecials op 19 en 26 december. Het First Dates-restaurant opent haar deuren voor de feestdagen, want niemand wil een eenzame kerst. In deze feestelijke afleveringen ontvangt maître Sergio met zijn team ook oude bekenden, die een tweede kans wagen in hun zoektocht naar ware liefde.

In de eerste aflevering komt Bobby voor de tweede keer langs, nadat hij de vorige keer door zijn date in de ‘friend zone’ werd geplaatst. Ook zien we Twan terug, die na de vorige keer veel meer zelfvertrouwen heeft gekregen in de liefde.

First Dates op tv

.