Bekijk de uitzending van Finale: Wie is de Mol? terug

Za 27 februari 2021 | 20:30 Finale: Wie is de Mol?

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Finale: Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier naar Finale: Wie is de Mol? gemist.

Finale: Wie is de Mol?

Datum
Za 27 februari 2021
Tijd
20:30 tot 21:40
Zender
NPO 1
Genre
Amusement
Acteurs
Rick Mccullough
Presentatie
Rik van de Westelaken
Officiële Twitter
@ikbendemol
Deel-url
gids.tv/25936382

In de voorlaatste aflevering van Wie is de Mol? 2021 hebben de laatste drie kandidaten, de finalisten, nog één kans om geld voor de pot te winnen. De Mol krijgt nog een kans om dat te voorkomen.

Potentiële Mollen
Na het afvallen van Splinter Chabot op de drempel van de finale van Wie is de Mol? in Tsjechië zijn er nog drie potentiële Mollen over: journalist Charlotte Nijs, actrice Renée Fokker en voetbalster Rocky Hehakaija.

Pot
Een van hen is de Mol die de afgelopen weken heeft geprobeerd de pot zo laag mogelijk te houden en niet ontdekt te worden door haar medekandidaten. Na acht afleveringen staat de pot op 7875 euro.

Bekendmaking
In deze finaleaflevering wordt nog niet bekend wie de Mol dit jaar is. De uitzending eindigt waarschijnlijk met het moment waarop presentator Rik van de Westelaken aan de drie kandidaten vraagt wie de Mol is. De bekendmaking volgt in de slotaflevering over een week.

Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken op gids.tv/programma/wie-is-de-mol.

Finale: Wie is de Mol? op tv

.