Bekijk de uitzending van Fijne Kerst terug

Ma 17 december 2018 | 20:30 Fijne Kerst

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Fijne Kerst gemist? Bekijk hier naar Fijne Kerst gemist.

Fijne Kerst

Datum
Ma 17 december 2018
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
SBS 6
Genre
Show
Deel-url
gids.tv/21476779

In het feelgoodprogramma Fijne Kerst! trekken twaalf bekende SBS6-presentatoren het land in om kerstwensen te vervullen. Mensen hebben voor een dierbare die het echt verdient of nodig heeft, een kerstwens ingestuurd.

Johnny de Mol, Viktor Brand, Nicolette van Dam, Dennis van der Geest, Winston Gerschtanowitz, Shelly Sterk, Kees Tol, Airen Mylene, Leonie ter Braak, Kim-Lian van der Meij, Jeroen van der Boom, en Evelien de Bruijn zorgen ervoor dat de meest ontroerende, grappige en hartverwarmende wensen uitkomen. Fijne Kerst! is vanaf vanavond elke werkdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

De kerstwensen in Fijne Kerst! zijn heel uiteenlopend. Zo organiseert Viktor Brand samen met twee tieners die zijn grootgebracht door hun opa en oma een verrassingstrip naar Benidorm, om ze te bedanken voor hun liefde en steun.

Jeroen van der Boom zingt een speciaal geschreven liedje voor de ouders van een stil geboren baby. En Shelly Sterk tovert de huiskamer van een alleenstaande, hardwerkende moeder om in een kleurrijk kerstwalhalla. Iets waar zijzelf de tijd en het geld niet voor heeft. Alles kan. Alles mag. Het is tenslotte bijna kerst.

Fijne Kerst op tv

.