Bekijk de uitzending van Fathers & Daughters terug

Di 26 januari 2021 | 22:35 Fathers & Daughters IMDb: 7.1

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Fathers & Daughters gemist? Bekijk hier naar Fathers & Daughters gemist.

Fathers & Daughters

Fathers & Daughters
Datum
Di 26 januari 2021
Tijd
22:35 tot 00:50
Zender
NET 5
IMDb
7.1
Genre
Drama, Film
Jaar
2015
Regisseur
Gabriele Muccino
Acteurs
Diane Kruger, Russell Crowe, Amanda Seyfried, Aaron Paul, Quvenzhané Wallis
Deel-url
gids.tv/25759170

Het leven van Jake Davis (Russell Crowe), een schrijver die de Pulitzer-prijs heeft gewonnen, komt op zijn kop te staan, wanneer hij door een fataal auto-ongeluk zijn 5-jarige dochtertje Katie alleen op moet voeden. Overmand door een hevig schuldgevoel voor het verlies van zijn vrouw, worstelt hij met de dagelijkse routine van het opvoeden van een kind, wat nog eens verergerd wordt door zijn arrogante familieleden die Katie van hem weg willen nemen. Jaren later vecht de 30-jarige Katie (Amanda Seyfried) tegen de demonen die ontstaan zijn uit haar moeilijke jeugd. Jake doet er alles aan om zijn dochter bij zich te houden.

Fathers & Daughters is een Amerikaanse en Italiaanse dramafilm uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door Gabriele Muccino (bekend van de film 'The Pursuit of Happyness'). De hoofdrollen worden vertolkt door Russell Crowe, Amanda Seyfried en Aaron Paul.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/fathers-daughters

Fathers & Daughters op tv

.
Fathers & Daughters - Trailer