Bekijk de uitzending van Failure To Launch terug

Wo 30 september 2020 | 20:40 Failure To Launch IMDb: 5.6

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Failure To Launch gemist? Bekijk hier naar Failure To Launch gemist.

Failure To Launch

Failure To Launch
Datum
Wo 30 september 2020
Tijd
20:40 tot 22:30
Zender
VTM 3
IMDb
5.6
Genre
Film
Jaar
2006
Regisseur
Tom Dey
Acteurs
Bradley Cooper, Sarah Jessica Parker, Matthew McConaughey, Kathy Bates, Terry Bradshaw
Twitter hashtag
#failuretolaunch
Deel-url
gids.tv/25136389

Het verhaal gaat over de 35-jarige Tripp. Hij heeft een goede job, een mooie wagen en een grote passie voor zeilen. Één probleempje: Tripp woont nog bij zijn ouders. Zij willen dat hij zo snel mogelijk het ouderlijke huis verlaat en op eigen benen leert staan. Hiervoor doen ze een beroep op de sexy manipulator Paula, die Tripp moet verleiden en hem moet overtuigen om alleen te gaan wonen. Hun plan lijkt te lukken en Paula wordt hevig verliefd op de charmante dertiger. Maar dan vangen Tripps vrienden Ace en Demo het plan van zijn ouders op, en vertellen dit snel aan hun kameraad.

Failure To Launch is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2006. Deze productie is geregisseerd door Tom Dey (bekend van films zoals 'Shanghai Noon' en 'Showtime'). Met Sarah Jessica Parker en Matthew McConaughey in de hoofdrol. Ook Bradley Cooper heeft een rolletje in deze film.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/failure-to-launch

Failure To Launch op tv

.
Failure To Launch - Trailer