Bekijk de uitzending van Expeditie Schoonmoeder terug

Do 13 juni 2019 | 20:30 Expeditie Schoonmoeder

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Expeditie Schoonmoeder gemist? Bekijk hier naar Expeditie Schoonmoeder gemist.

Expeditie Schoonmoeder

Datum
Do 13 juni 2019
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
TLC
Genre
Aflevering 1
Jaar
2019
Deel-url
gids.tv/22413163

Vier schoonmoeders- en dochters/zonen reizen in het nieuwe programma Expeditie Schoonmoeder met Patty Brard naar een exotisch eiland, weg van alles en iedereen, om aan hun relatie te werken.

Overleven op een eiland kan al moeilijk genoeg zijn, laat staan als je gestrand bent met je schoonmoeder. Op het eiland zijn de basics aanwezig om te overleven, maar de koppels worden op de proef gesteld met diverse opdrachten, geïnspireerd op hun relatie.

Ze zullen dus wel met elkaar moeten praten en samenwerken om de opdrachten te kunnen laten slagen. Patty Brard is naast presentator ook luisterend oor en coach voor de deelnemers.

Het ultieme doel is dat de schoonmoeders- en dochters/zonen elkaar meer gaan waarderen en hun band wordt versterkt. Komen ze dichter bij elkaar of juist verder van elkaar af te staan?

Expeditie Schoonmoeder op tv

Dichter presentator samenwerken proef reizen coach relatie deelnemers overleven patty brard eiland werken seizoen gestrand aflevering 1 doel.